Per 1 januari 2023 heeft ANAJA een nieuw bestuur. Het nieuwe bestuur wordt gevormd door mr. Vasken Sarkis, mr. Nward Zakarjan en mr. Edik Hoseinov.


ANAJA stelt haar bestuursleden voor:

Edik Huseinov


Edik is primair werkzaam als kandidaat-notaris binnen een algemene praktijk. Sinds januari is Edik naast zijn baan als kandidaat-notaris bestuurder en secretaris van ANAJA. Als bestuurder heeft Edik een belangrijk doel voor ogen namelijk ANAJA helpen bij haar groei en ervoor zorgen dat ANAJA meer bekendheid krijgt.

 

Stilzitten is niet zijn ding. Edik is constant bezig met nieuwe en creatieve ideeën waarmee hij zowel zijn medebestuurders als de leden van ANAJA motiveert. Hij neemt vervolgens de nodige stappen om zijn ideeën te realiseren. Edik hoopt dit jaar – samen met zijn medebestuurders en commissieleden– veel interessante en leuke activiteiten te organiseren en zo een stapje dichter bij de realisatie van de doelen van ANAJA te komen.

 

Buiten zijn werk en het bestuur ANAJA is Edik echtgenoot en vader van een prachtige dochter. In zijn vrije tijd brengt hij graag tijd door met zijn familie of hij gaat graag op pad met vrienden.

Nward Zakarjan


Nward is momenteel werkzaam als jurist bij een Limburgse gemeente. Zij houdt zich bezig met het bestuursrecht, meer speficiek met de Wet open overheid. Hiervoor heeft zij gewerkt als senior gerechtsjurist en als advocaat. Sinds januari 2023 zit Nward ook in het bestuur van ANAJA. Zij is penningsmeester. Daarnaast houdt zij zich bezig met de actualiteiten en organisatie van evenementen/ activiteiten van en voor ANAJA.

 

Als bestuurder wenst Nward ANAJA te helpen bij het vergroten van haar zichtbaarheid en naamsbekendheid. Dat doet zij voornamelijk door sociale media in te zetten en zo in contact te komen met de doelgroep en potentiële nieuwe leden. Daarnaast zet zij sociale media in voor het uitbreiden van het nationale en internationale netwerk van ANAJA.

 

Nward vindt het verder belangrijk dat gedurende haar bestuursperiode een goede en stevige basis wordt gelegd voor de toekomst van ANAJA zodat de volgende generatie bestuurders onbezorgd en met veel plezier de taken van het huidige bestuur kan overnemen.

 

Buiten de advocatuur en het bestuur van ANAJA is Nward moeder van twee jongens. In haar vrije tijd organiseert zij leuke activiteiten met haar kinderen, speelt zij piano of zij gaat graag op reis om nieuwe plaatsen te ontdekken.
Vasken Sarkis


Vasken is advocaat sinds 2010. Hij is werkzaam geweest bij diverse grote en middelgrote kantoren.

Per 1 maart 2015 heeft Vasken zijn eigen advocatenkantoor in Maastricht. Zijn praktijk richt zich met name op het gebied van algemene verbintenissenrecht en aansprakelijkheidsrecht, letselschade en helpen van slachtoffers.


Vasken is  actief in diverse maatschappelijke organisaties. Sinds januari 2023 is hij ook bestuurder/ voorzitter van ANAJA. Vasken heeft een brede kring aan contacten onder advocaten, juristen en binnen- en buitenlandse politici. Dat stelt hem in staat om externe samenwerkingen aan te gaan en te onderhouden met voor ANAJA relevante partijen. Verder onderzoekt Vasken diverse mogelijkheden van nieuwe nationale- en internationale samenwerkingen met de met ANAJA vergelijkbare partijen/ verenigingen.

Zijn vrije tijd brengt Vasken het liefst door met zijn familie en vrienden.